Ukupno vrijeme provedeno na forumu: 0 min.

SMK Predatori « Skuteri / Motori « Noviteti « zabrana motora od preko 100 KS?
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: zabrana motora od preko 100 KS?  (Posjeta: 2367 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hero Member
« : Kolovoz 08, 2009, 09:43:02 »

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/namjeravaju-se-zabraniti-motori-iznad-100-konja.html

ajd, da čujem Vaše mišljenje o ovome
Evidentirano

BILO KUDA -- MOJA APRILIJA NIKUDA!
Full Member
« Odgovor #1 : Kolovoz 08, 2009, 10:17:37 »

Nema šanse. Prvo, samo razmišljanje o ovoj odluci je glupo. Totalno. A u članku piše da se tako želi potaći kupnja skutera i maksi skutera?
Nisu normalni. Baš me zanima šta mi predlažu da napravim s motorom?  icon_mrgreen
Evidentirano

Il si faca, ili nisi!!!
Hero Member
« Odgovor #2 : Kolovoz 08, 2009, 10:23:56 »

žele da ga pokloniš vladi tako da ga oni mogu predprodati, ali da nastaviš s plačanjem poreza i registracijom tog imaginarnog motora barem idućih 10 godina icon_mrhappy
Evidentirano

Jr. Member
**
ST 0809 V
« Odgovor #3 : Kolovoz 08, 2009, 11:21:32 »

Ludilo ideja , kupis xjr 1300 i ako se ne varam ona ima 98 konja i to je ludilo .
Evidentirano
Hero Member
« Odgovor #4 : Kolovoz 08, 2009, 21:19:46 »

ne zanima svakog xjr
Evidentirano

Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #5 : Kolovoz 08, 2009, 21:32:48 »

Nisu normalni. Baš me zanima šta mi predlažu da napravim s motorom?  icon_mrgreen
Stavi mu blokadu.  icon_mrhappy icon_mrhappy icon_mrhappy
Evidentirano

There he goes. One of God's own prototypes.
A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production.
Too weird to live, and too rare to die.
Full Member
« Odgovor #6 : Kolovoz 08, 2009, 22:05:11 »

Već vidim tko će bit najveći pobornik ove ideje na motorima uz komentar "vlada zabranjuje motore od 100ks, kupite skuter koji je najbliži motoru" Smiley

Inače, što se konja tiče meni svejedno jer me ionako takve mrcine ne privlače previše, ali me čudi da nitko nije bio dovoljno inteligentan pa napravio analizu koliko je od poginulih motociklista nastradalo svojom, a koliko krivnjom drugih sudionika u prometu ili uvjeta na cesti (šljunak itd.) Baš me zanima kakve bi brojke i komentari toga bili... Istini za volju očekivati inteligenatan prilog na našim televizijama je samo po sebi glupo Smiley.

Rivi, ti prodaj tu svoju podrtinu dok još moreš i kupi zero skuterčića. Recimo Piaggio Zip mi nekako lipo paše za tebe Smiley
Evidentirano
Jr. Member
**
Super moto rulzz
« Odgovor #7 : Kolovoz 10, 2009, 14:57:12 »

a da naprave i statisku jeli uvik konjaža kumovala brzini i nezgodi, jer ka šta svi znaju...u budale je i 20 konja puno...
Evidentirano

::::POWERED BY YAMAHA:::::
::::bolje Snjeguljicu 7 puta nego 7 patuljaka 1 put::::
Full Member
bubrežnjak glavu čuva!!!
« Odgovor #8 : Kolovoz 10, 2009, 15:08:25 »

pa ne treba zabranit takve motoree...vec treba imat samo glavu za toooo...al opet s druge strane kad znas da imas makinju od npr 150 KS povuce te,a za to je pista namjenjenaa.
Evidentirano

bubrežnjak glavu čuva!!!
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #9 : Kolovoz 10, 2009, 15:48:19 »

pa ne treba zabranit takve motoree...vec treba imat samo glavu za toooo...
al opet s druge strane kad znas da imas makinju od npr 150 KS povuce te,
a za to je pista namjenjenaa.
Eto, sve si sam reka.

Nego, koja ti je ovo klica sa duuuuuuplim slovima?
Jel to simulacija mucanja, ili ti se ruke tresu?
« Zadnja izmjena: Kolovoz 10, 2009, 15:50:58 Shepa » Evidentirano

Full Member
bubrežnjak glavu čuva!!!
« Odgovor #10 : Kolovoz 10, 2009, 17:52:44 »

mucaju mi ruke.ma bzvz shema mi je too.navika san se  122 122 jel ti rega na fantomu 532 lf? mislim da san te sinja na bacama sinoc..
Evidentirano

bubrežnjak glavu čuva!!!
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #11 : Kolovoz 10, 2009, 23:16:33 »

... jel ti rega na fantomu 532 lf?
Ne. Btw, ovo je jedini 250 u gradu (ne zadugo), ima još dvi sive i jedna mat-crna 125-ica.

mislim da san te sinja na bacama sinoc..
Ne virujen, ne boravin ja na tim fensi lokacijama još od kad je maklo Bambinu.
Evidentirano

Hero Member
« Odgovor #12 : Kolovoz 11, 2009, 10:32:59 »

Ne virujen da će se država odreć nameta na nekoliko tisuća motora jačih od 100 ks  misli
Osobno me ne dira jerbo Banditić ima deklariranih 98, ali ako je nekome gušt imat 170 ispod guzice, zašto ne. Zašto onda ne bi zabranili i aute priko recimo 150 ks?
Čini mi se da je Marušić jedan veliki magarac i nečiji lobista, dobro plaćen za izjavu, jer reć da je maxi skuter sigurniji od motora, ma dajte, naročito skuteri od 500, 600 i 800 ccm
Možda i griješim, ali vrijedi prva rečenica, osiguranje, cestarina, tehnički pregledi, porez na dijelove, potrošnja goriva, sve to u dobrom dijelu ide u proračun
Evidentirano

Bože čuvaj Rohatinskog
Full Member
« Odgovor #13 : Kolovoz 11, 2009, 15:57:51 »

Ne virujen da će se država odreć nameta na nekoliko tisuća motora jačih od 100 ks  misli
Osobno me ne dira jerbo Banditić ima deklariranih 98, ali ako je nekome gušt imat 170 ispod guzice, zašto ne. Zašto onda ne bi zabranili i aute priko recimo 150 ks?
Čini mi se da je Marušić jedan veliki magarac i nečiji lobista, dobro plaćen za izjavu, jer reć da je maxi skuter sigurniji od motora, ma dajte, naročito skuteri od 500, 600 i 800 ccm
Možda i griješim, ali vrijedi prva rečenica, osiguranje, cestarina, tehnički pregledi, porez na dijelove, potrošnja goriva, sve to u dobrom dijelu ide u proračun

Teška srca su se odrekli i ono malo cestarine šta su je smanjili za motore da bi se sad odrekli i svih gore navedenih davanja i izjava je definitivno smiješna ako ne i tragikomična kad vidimo kako "uvaženi stručnjaci" komentiraju situacije

Svitu ne odričite se motora jer ćemo morati mijenjati ime kluba a to nam je veća zafrkancija od riječi ovogo veleuvaženog stručnjaka. Podsjeća me to na onaj zakon u Italiji gdje su ugrađivali blokade u aute (ili su barem planirali, nisam se informira), praktički ne možeš voziti više od cca 135 ili 140 km/h i sl.

Živi bili pa vidili

122 122
Evidentirano

"važno je sudjelovati a ne pobijediti "

imam STATUT i tko mi šta može
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: