Jr. Member
ST 0809 V
|
 |
« : Kolovoz 19, 2009, 10:16:04 » |
|
Evala judi , eto jučer riknia mi T Max , ja ga upalio i ono da ću krenit ugušio se . Ponovo ga palim ali se on ponovo guši i gasi odmah . Što bi moglo da bude , jer ide pod garanciju u Pichila , pa bi volio vaše mišljenje , nešto sam načuo u servisu nema tlaka .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #1 : Kolovoz 19, 2009, 10:49:42 » |
|
nema tlaka? Pa ni valjda da su prdnili prstenovi pa da pušta kompresiju?  koliko km ima skuter?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BILO KUDA -- MOJA APRILIJA NIKUDA!
|
|
|
Jr. Member
Super moto rulzz
|
 |
« Odgovor #2 : Kolovoz 19, 2009, 14:23:53 » |
|
moguce je da tlak u spricama ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
::::POWERED BY YAMAHA::::: ::::bolje Snjeguljicu 7 puta nego 7 patuljaka 1 put::::
|
|
|
Administrator
Hero Member
|
 |
« Odgovor #3 : Kolovoz 19, 2009, 16:48:37 » |
|
nema tlaka? Pa ni valjda da su prdnili prstenovi pa da pušta kompresiju?  koliko km ima skuter? pametnice riječ je o tlaku goriva,a ne o tlaku u cilindrima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje cili život živit kao bogataš nego jedan dan kao siromah - Sir Oliver Milost ne tražim niti bi vam je dao! 
|
|
|
Administrator
Hero Member
|
 |
« Odgovor #4 : Kolovoz 19, 2009, 16:50:44 » |
|
Evala judi , eto jučer riknia mi T Max , ja ga upalio i ono da ću krenit ugušio se . Ponovo ga palim ali se on ponovo guši i gasi odmah . Što bi moglo da bude , jer ide pod garanciju u Pichila , pa bi volio vaše mišljenje , nešto sam načuo u servisu nema tlaka .
Moje mišljenje je da bi ti bilo najpametnije stavit nešto eura u njega i minjat se sa Franon za Aprililiju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje cili život živit kao bogataš nego jedan dan kao siromah - Sir Oliver Milost ne tražim niti bi vam je dao! 
|
|
|
Jr. Member
ST 0809 V
|
 |
« Odgovor #5 : Kolovoz 19, 2009, 17:25:46 » |
|
Km 19000 , na kraju motor stigao kući , nije ništa od svega navedenoga , kako oni to kažu nego je kompjuterski restartiran i sada pali i vozi . Ma debili neznaju ni oni nego se slucajno upalia . Eto e sada cu ga stvarno prodat , cijena po dogovoru . A za Apriliu dajem tmaxa i 2000 eura , tako da ima za servise kad pocme ponovo zajebavat , he he
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #6 : Kolovoz 22, 2009, 15:05:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Administrator
Hero Member
|
 |
« Odgovor #7 : Kolovoz 22, 2009, 21:30:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #8 : Kolovoz 23, 2009, 12:09:30 » |
|
nalakše je bit pametan kad ti se kaže u čemuje bija kvar, a o tvoje znanje o mehanici (ipak ti je to struka) smo imali prilike vidit i čitat o njemu.  zato si ti pametovao o nečemu u što nisi bio siguran, pametnice:baeh: imao si, i nigdje nisi mogao čitati detaljnije opise poslova i postupaka, u to sam siguran 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #9 : Kolovoz 23, 2009, 22:16:48 » |
|
zato si ti pametovao o nečemu u što nisi bio siguran, pametnice:baeh: imao si, i nigdje nisi mogao čitati detaljnije opise poslova i postupaka, u to sam siguran  ahaaaa, samo šta je poliranje piturski posal, a ne mehaničarski 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bože čuvaj Rohatinskog
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #10 : Kolovoz 23, 2009, 22:26:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Administrator
Hero Member
|
 |
« Odgovor #11 : Kolovoz 24, 2009, 12:36:13 » |
|
Rezervar štiti poliranu površinu a šta je najbitnije smanjija je težinu motora i dobija je na ubrzanju i konačnoj brzini 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hero Member
|
 |
« Odgovor #12 : Kolovoz 24, 2009, 16:37:22 » |
|
Rezervar štiti poliranu površinu a šta je najbitnije smanjija je težinu motora i dobija je na ubrzanju i konačnoj brzini  što ti znaš o ubrzanju, kočenju i težini... toga u tvom tenku nema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Administrator
Hero Member
|
 |
« Odgovor #13 : Kolovoz 24, 2009, 16:55:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
|
 |
« Odgovor #14 : Kolovoz 27, 2009, 18:54:16 » |
|
Jel i vama Frane malo baca na Joku iz PB? Po postovima, ne po izgledu, naravno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
|