Ukupno vrijeme provedeno na forumu: 0 min.

SMK Predatori « Susreti i putovanja « Utisci sa putovanja « Nedilja, 24.01.2010.
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nedilja, 24.01.2010.  (Posjeta: 1032 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hero Member
« : Siječanj 25, 2010, 12:52:54 »

Nesto sam cula....
Ali ruzno sam cula....  icon_sad
Sta se zbilo? icon_eek
Jesu svi na broju?
Je li svima sve na broju?
Jel mogu pomoc?
Uf...... shoking me softly.....  icon_eek
Recite nesto?

moli

Evidentirano

Pretpostavka je majka svih mojih zaaaeba.
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #1 : Siječanj 25, 2010, 13:07:24 »

Eh... nakon ugodnog druženja i vožnje, desilo nam se sr*nje na povratku.
Srećom, samo s materijalnom štetom i lakšim tjelesnim ozljedama.
Kad dođem doma, stavit ću slike i objašnjenje.
Sve je završilo super kako je moglo.
Evidentirano

There he goes. One of God's own prototypes.
A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production.
Too weird to live, and too rare to die.
Newbie
*
« Odgovor #2 : Siječanj 25, 2010, 13:28:35 »

Bude li tribalo sta pomoc tu smo

Cuja sam da je zdravstveno manje vise sve ok,a limarija ce se nekako sredit icon_yes
Evidentirano

Ko se s kim druži taj je lud

Neko mi ubija stari konto,pa sad vi vatajte postove

al evo in ga na
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #3 : Siječanj 25, 2010, 19:07:27 »

Dakle... ekipa je bila sljedeća:
Sokol, Jozo, Rivi i Jase, te naravno ja.  icon_mrhappy

Krenuli sa LukOila u Solinu oko 11,00 priko Planoga prema Šibeniku.

Kod Prgometa trefili mrtvu divlju svinju na cesti, umea je BMW (auto) njemačkih tablica par minuta prije nego smo naišli.
Bolje on, nego netko od nas (ja npr. jer san vozija prvi).
Bija je lov, pa je pobigla prid hajkom (valjda se zamirila Ježurki Ježiću, pa je stigla sudba kleta).

Pred Vrpoljem pauza 5 minuti jer su se Riviju smrzli prsti.
Bidno malo zimogrozno.

U Šibeniku umisto u Moto Pub, otišli na rivu u kafić na suncu bez sunca.
Taman na stol stigle vruće čokolade sa šlagom kad je dopilota Vjeko46.
Nakon čokolade i poneke kave, i par slika za ortodonte i stomatologe, krenuli prema izlazu iz Šibenika.
Vjeko46 odjurija kući jer je ima posla, a imali smo ga i mi u restoranu "Gušt" blizu Jollyja.

Spiza prva liga, po pristupačnim cijenama, za desert palačinke s orasima i čokoladom...

Krenuli magistralom nazad.
Nakon Primoštena, Rivi i Jase požurili jer su imali doma nekog posla.

Nas tri nastavili u revijalnom tonu.
Pošto sam ima pritužbe da prebrzo vodim prema Šibeniku (pa su se nekima smrzli prsti), pustija sam Jozu da vodi prema nazad.
Sve je bilo ok do onih par nizbrdica i pravaca iznad Trogira, kad smo dostigli crni Hyundai SUV isprid kojega je bija bili Punto.
Vozili smo iza njih par minuta, Jozo par metara iza Hyundaija, ja 10-ak metri iza njega, Sokol 10-ak iza mene.
Na prvoj drituri s isprekidanom crtom, Hyundai je krenija priteć Punta.
Jozo je napravija grešku i krenija za njim u pristizanje.

Punto je u tom momentu da livi žmigavac i prikočija jer je htija skrenit livo u dvor.
Čovik u Hyundaiju se pripa i počea naglo kočit, a za njim i Jozo.

Sve se dogodilo u sekundi, Jozo se nije uspija zaustavit i taman prije nego je udrija u zadnji kraj Hyundaija mu je blokalo prednje kolo i volan se smota ful desno.
Bilo je ka oni sudari na Jubito-u, oblak dima, prašine, prasak, kiša gelera od plastike, i velika crna krpena lutka odbijena od auta. Udrija je prednjim kolom u branik i tilom u zadnja vrata od SUV-a, nakon čega je napravija salto u desnu stranu, ravno prid mene. Ja san se u kočenju da šta više desno, jer mi se tamo činilo jedino dovoljno mista za pobić, međutim, kako je Jozo pa na pod i nastavija se kotrljat prema ogradi, pripa san se da ću ga zgazit, pa san se da skroz desno po travi uz ogradu, uspija san ga mimoić, ali mi je (pretpostavljam) nogom pogodija livo stopalo i štafnu.
Suza se samo malo zatresla, ali nije me zanilo u ogradu (phew...).
Zaustavija san se isprid Punta, okrenija glavu i odahnija, jer san vidija Jozu kako se diže s poda.

Parkira san i doša vidit posljedice, kad tamo i Sokolov skuter na podu.
Nije se uspija zaustavit pa je priko Scarabea i on oplea.
Bez ozljeda, stradali su samo livi retrovizor i bočna plastika.

Jozo je u međuvrimenu sija, pa lega, jer ga je sve bolilo, sam je skinija kacigu, jer mu se maglija vizir pa se pripa da je oslipija (tako je bar reka), bija je blid ka krpa, ali moga je micat rukama i nogama, a to je bilo najbitnije.
Srića je bija u svoj opremi, jer da nije... ne znan kako bi završilo.
Ovako je stradala kaciga i jaketa, a i čizme su odradile svoj dio posla.
E da, boli ga i kolino jer je štitnik od naprid, a on je udrija sa strane.

Hitna je došla u roku 5 minuti i odvezla ga u ST, a za još pet minuti su stigli organi reda.

Suma sumarum, nije ništa slomija, na Scarabeu nema niti jedne plastike da nije slomljena, volan se vrti za skoro 360 stupnjeva, od svih učesnika, kaznu su pobrali Jozo i Sokol zbog neodržavanja propisanog razmaka.

Evo par slika šta san slika, jer smo mislili micat motore s ceste, pa da imamo zabilježeno, ali su u roku keks stigli plavci, te počeli s uviđajem.

Najdublji friž na kacigi izgleda bezazleno, ali lociran je točno na potiljku, dug oko 5 cenata i dubok 3-4 milimetra, pa sad kontajte.
Ima ih još sa strana, ali ti su samo estetske naravi.

Scarabeo sigurno vezan u Corkyjevom dvoru, naprid nema ničega, celer (kazaljka je ostala na 60km/h), far, tablica i sve šta je ostalo od plastika je u kesi.
Niti jedna nije ostala cila, iskidan je i sic, i auspuh i svašta nešto, ali alarm je u funkciji.
E da, i tri golduna su ostala neoštećena.
Iako ne znamo kako su izletili ispod zaključanog sica.

Za kraj, moja liva štafna, zakrenuta prema unutra, uzrok bolova u Jozinom skočnom zglobu.
Mislim da može bit sritan šta je nosija čizme, jer da nije, mislim da je moga lako ostat bez stopala.

Eto toliko od mene.
Ostatak slika (ugodnijih) će postat Sokol, a i Jozo kad uspije ustat iz kreveta (i ako se već jednom logira na forum).

U svakom slučaju, nedilja za pamćenje.
I zajebavanje na kavi.
« Zadnja izmjena: Siječanj 25, 2010, 22:13:16 Shepa » Evidentirano

There he goes. One of God's own prototypes.
A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production.
Too weird to live, and too rare to die.
Hero Member
« Odgovor #4 : Siječanj 25, 2010, 19:52:06 »

icon_yikes

U dahu sam pročitala.
Hvala na opisu.
Zaboga...... dobro je prošlo kako je moglo (ne) proć.  icon_eek
Bravo za izbjegavanje u desno!  icon_yes
Jako mi je žaj i Joze, i Sokola... a za plastike mi uopće nije krivo - da nisu one - kosti bi!
Hvala nebesima....  moli
Ako Jozi bude tribala veza za ubrzat fizikalnu ili sl. recitemu da se logira na Forum pa da me lipo pita.  icon_wink

Inače, pozdrav svim učesnicima kave!

P.S. Nego ko će pojist onu svinju?!  icon_mrhappy

Evidentirano

Pretpostavka je majka svih mojih zaaaeba.
Full Member
bubrežnjak glavu čuva!!!
« Odgovor #5 : Siječanj 25, 2010, 20:07:24 »

u jebote,kad san pocea citat nie bas islo dobro,misli san da je ko naeba. Al aj dobro ste prosli! Jozo sta brzi oporavak! Shepa pocmi pisat romane! klanjase
Evidentirano

bubrežnjak glavu čuva!!!
Hero Member
« Odgovor #6 : Siječanj 25, 2010, 20:37:05 »

Žao mi je što se to dogodilo. Glavno je da nema nekih večih ozljeda. Prijatelji želim vam brz oporavak. icon_wink
Evidentirano
Jr. Member
**
Super moto rulzz
« Odgovor #7 : Siječanj 26, 2010, 08:19:17 »

jebate stvarno mi je zaj ...jos jedan put se pokazalo kaciga i prava oprema glavu cuva...ako kome sta triba da ja mogu nek se javi...jozi i sokolu brz oporavak a motore cemo nekako sklepat(radit ce varioc plastika)....  pozdrav
Evidentirano

::::POWERED BY YAMAHA:::::
::::bolje Snjeguljicu 7 puta nego 7 patuljaka 1 put::::
Jr. Member
**
ST 0809 V
« Odgovor #8 : Siječanj 26, 2010, 12:07:34 »

A judi moji cua sam jutros od Deje , sta se desilo , nadam se sto brzem oporavku . Judi moji sok sokova , ali sva sreca da je sve sa njima u redu , plastike ce se rijesit .
Evidentirano
Sr. Member
« Odgovor #9 : Siječanj 26, 2010, 14:34:50 »

polomljenima brz oporavak
Evidentirano

Svi smo mi djeca. Jedina je razlika u našim igračkama.....
Nisan dovoljno bogat da kupujen kineske motore....
Hero Member
« Odgovor #10 : Siječanj 27, 2010, 01:37:43 »

sokolu je malo platila vilica i lijevi retrovizor .....sve se da popraviti

Jozo je uvjek bio temeljitiji od Sokola pa je puno sistematičnije uništio svog ljubimca jutros je slarabeo odveden u servis......

Niko nikad nije bolje prošao .....samo materijalna šteta ..... bitno je da su sve glave na broju i to sa lakšim posljedicama.
Evidentirano
Newbie
*
Jel' ovako bolje?
« Odgovor #11 : Siječanj 28, 2010, 18:41:33 »

Evo red je da se zafalin svima na dobrin žejama za ozdravljenjen!!!

Ja san sad četri dana nakon salta ili dva (baš se i ne sićan), skroz dobar. Normalno šetan po kući ali još osjećan kočenje u bedrima i boli me žgincana noga (koju san dosad žginca 7-8 puta na raznin sportovima). Mogu se naslonit na nogu pa mislin uz mišljenje traumatologa i sliku da nije slomljena iako se nikad ne zna. Noge me bole na način kao da nisam platio dug kamatarima tj svi mišići ali samo kad ih opteretim. Od ostalog bolili su me: vrat, salo na drobu, leđa, ramena, laktovi, ruke i još dosta toga ali nije me bolilo ono šta se obično kaže da boli. Sve je to prošlo.
Sad uglavnon ležin i odmaran, žena brine za mene (leži uz mene) i previja mi obloge.

Moran se zahvalit još jednom i ciloj ekipi koja mi je u nedilju nesebično i uz odricanja pomogla i opiturala cilo sranje u roza na cvitiće (pripoznat će se oni).

P.S. Nadan se da van nikad neće zatribat ali da znate HMP i Policija su stvarno došli u rekordnom roku.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: