Ukupno vrijeme provedeno na forumu: 0 min.

SMK Predatori « Razno « Šank « PISMO SUDU
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: PISMO SUDU  (Posjeta: 180 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Administrator
Hero Member
« : Ožujak 09, 2010, 19:40:37 »

Postovani Sude,
dana 02.03.2009. godine sam stvarno kraj ceste zamijetio neki okrugli znak sa crvenim obrubom u kome je na bijeloj podlozi stajao broj sedamdeset, ali pokraj tih brojeva nije stajala nikakva oznaka koja oznacava mjernu jedinicu na sto se taj broj odnosi. Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglasenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice odredene na temelju medunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku i da su u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava. U toj uredbi pise da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda. Izvedenica za brzinu je jedinica duljine kroz vrijeme. Ne mogu si zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krse jedan od temeljnih Zakona u RH. Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH medunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila. Tako sam ja, cijenjeni sude, pretpostavio da se radi o 70 m/s, odnosno nesto vise od 250 km/h. Kako sam ja vozio samo 180 km/h sto je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (252 km/h) molim da mi se vrati vozacka dozvola koju su mi revnosni prometni policajci bespravno oduzeli.
Evidentirano

Bolje cili život živit kao bogataš nego jedan dan kao siromah - Sir Oliver

Milost ne tražim niti bi vam je dao!

Jr. Member
**
Super moto rulzz
« Odgovor #1 : Ožujak 09, 2010, 20:56:29 »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  preeee jeebenoooo  rofl7gp rofl7gp rofl7gp rofl7gp
Evidentirano

::::POWERED BY YAMAHA:::::
::::bolje Snjeguljicu 7 puta nego 7 patuljaka 1 put::::
Administrator
Hero Member
Ignorance is bliss...
« Odgovor #2 : Ožujak 09, 2010, 21:13:30 »

Ovo je prvo posta jedan lik sa du-moto foruma, i navodno su mu vratili vozačku.

Ka šta san mu i tamo reka, ovo mu je moglo proć na sudu samo ako je sudac položija pravosudni ka Đapić magisterij, ili mu se smilova iz zajebancije jer mu je ulipša dan.

Naime, sorry to spoil all the fun, ali u zakonu o normiranju, a i priručniku za polaganje vozačkog ispita lipo piše da je brojevi na znakovima označavaju maximalnu dozvoljenu brzinu izraženu u km/h, a to šta se naša neki pripametni pretpostavljač...

Well... šta ono piše teti V-nor u potpisu?...  icon_mrhappy icon_mrhappy icon_mrhappy
Evidentirano

There he goes. One of God's own prototypes.
A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production.
Too weird to live, and too rare to die.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: